Showbiz

#the singing detective #braveheart #mel gibson #zvon #barfa #film

Mel Gibson a starnit ura propriilor copii

Este posibil ca Mel Gibson sa nu isi mai vada copiii niciodata din cauza ca acestia sunt suparati pentru ca s-a despartit de mama lor, anunta Female First.

O sursa apropiata familei Gibson sustine ca cei sapte copiii ai actorului sunt foarte furiosi din cauza divortului anuntat luna aceasta de Mel si ca, deocamdata, niciunul dintre ei nu mai doreste sa aiba niciun contact cu eroul din Braveheart.  

Mel Gibson si Robyn Moore Gibson a fost casatoriti timp de 28 de ani. In toata acesta perioada, au circulat numeroase zvonuri despre aventurile extraconjugale ale actorului. Celebre sunt barfele despre legaturile acestuia cu Oksana Grigorieva , fosta partenera a lui Timothy Dalton.

Pentru a finaliza divortul, Mel a apelat chiar si la oficialii de la Vatican de la care a asteptat aprobarea pentru a se separa "cu acte in regula" de sotia sa. Pentru moment, oficialitatiile catolice i-au raspuns negativ.

Urmareste trailerul filmului The Singing Detective.  

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul de Cinema

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea