Showbiz

#mel gibson #donatie #congregatie catolica

Mel Gibson a donat 9,6 milioane de dolari unei biserici catolice

Mel Gibson nu se uita la bani atunci cand e vorba de sprijinirea unei congregatii catolice. Site-ul radaronline.com a intrat in posesia unor acte care dovedesc faptul ca actorul australian a donat 9,6 milioane de dolari congregatiei "Holy Family Church" din Malibu prin intermediul fundatiei sale A.P. Reilly Foundation.

"Holy Family Church" a luat fiinta in urma cu cativa ani la initiativa lui Gibson. In prezent, congregatia numara 100 de membri si are un cont impresionant: aproximativ 60 de milioane de dolari.

Potrivit informatiilor aparute in presa americana, sunt sanse mare ca aceasta donatie s-o infurie pe Oksana Grigorieva , fosta iubita a lui Mel Gibson. Aceasta a depus de curand o plangere impotriva actorului, deoarece acesta refuza sa-i plateasca fetitei lor pensia alimentara . In urma cu aproape doua saptamani, magistratii i-au impus lui Mel Gibson sa plateasca o pensie alimentara de 20.000 de dolari.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea