Showbiz

#pop #mel b #spice girls #monden #playboy #nud

Mel B vrea sa pozeze nud

Mel B, fosta componenta a trupei Spice Girls a afirmat ca se mai gandeste inca la ideea de a aparea intr-o revista nud, desi a refuzat pana acum 2 oferte venite din partea revistei pentru adulti, Playboy.

„Mi-a fost facuta o oferta anul trecut si o alta, in urma cu cateva luni. Cu toate ca le-am refuzat, asta nu inseamna ca nu le voi lua in calcul in viitor - prin casa nu am nicio problema in a merge dezbracata ", a marturisit artista in varsta de 33 de ani pentru femalefirst.co.uk.

Mel B a devenit anul acesta, in luna aprilie, imaginea linei de lenjerie intima Ultimo si a fost protagonista unei serii de promo-uri provocatoare.

Artista, mama a 2 fete – Phoenix de 9 ani si Angel, care are doar 16 luni, a mai afirmat ca este foarte mandra de corpul lui si nu este adepta curelor de slabire.

"Ma simt bine cu corpul meu. Nu e slab - e chiar voluptos. Dar imi place si cred ca arata foarte bine. Merg la sala, mananc sanatos si imi ascult trupul", a mai spus cantareata.

Mel B, pe numele sau complet Melanie Janine Brown, este o artista pop, de origine britanica, care si-a castigat faima datorita trupei Spice Girls, una dintre cel mai de succes formatii feminine ale tuturor timpurilor.

Lui Mel i-a ramas porecla de „Scary Spice”, data de presa britanica pentru atitudinea ei directa, felul extravagant de a se imbraca (de cele mai multe ori cu imprimeuri leopard) si coafura infoiata.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea