Showbiz

#transformers #megatron #autoboti #decepticoni #sequel #tanc

Megatron, tanc in noul Transformers?

Avand in vedere ca Michael Bay pastreaza totul legat de noul Transformers: Revenge of the Fallen in secret, fanilor le este foarte greu sa afle ceva. Una dintre marile intrebari este legata de intoarcerea lui , iar daca acesta va aprea in urmatorul film, cum va arata?

Recent au aparut informatii conform carora robotul Megatron isi va face aparitia si in cea de-a doua aprte a peliculei. Mai mult, pe internet au aparut primele poze cu Megatron, sub forma unui tanc urias.

Pozele fac parte din noua colectie de jucarii, care probabil va fi lansata odata cu aparitia noului film in cinematografe anul viitor.

In miza este insusi Universul. Starscream se intoarce pe Cybertron, planeta natala a transformerilor, si preia controlul Decepticonilor, pe care-i antreneaza hotarat sa se intoarca pe Terra cu tot ce are mai bun.

Negocierile de pace ale Autobotilor sunt sabotate cand Scorpinox, un Decepticon, fura trupul lui Megatron de la armata americana si-l reinvie folosindu-si propria Scanteie. Megatron reintra in joc, iar razbunarea celor invinsi este cumplita.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul filmului Transformers, cu Shia LaBeouf si Megan Fox

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea