Showbiz

#megan fox #coaste #tatuaj #mickey rourke

Megan Fox si-a facut pe coaste un tatuaj dedicat lui Mickey Rourke

Megan Fox a jucat recent alaturi de Mickey Rourke in drama passion play si s-a simtit atat de apropiata de excentricul actor, incat si-a facut un nou tatuaj numai pentru el, scrie popcrunch.com.

Fox are acum un suvenir permanent care sa-i aminteasca de noul ei prieten, Mickey Rourke: un tatuaj pe coaste . Actrita s-a imprietenit cu Rourke in timpul filmarilor la filmul Passion Play si a recunoscut ca il admira foarte mult pe vedeta din Iron Man 2.

Asa ca in amintirea timpului petrecut impreuna si a prieteniei legate pe platourile de filmare, Megan Fox si-a imbogatit colectia de tatuaje cu un nou citat. “Mi-am facut un tatuaj ca omagiu pentru el. L-am facut pe coaste. Nu stiu daca a fost fotografiat pana acum, dar cu siguranta va fi. Il iubesc foarte mult (pe Rourke – n.r.) si cred ca este o persoana foarte speciala”, a spus Fox pentru MTV despre Rourke si tatuajul ei cel nou.

Tatuajul cu care se lauda Megan este plasat pe coaste, in partea dreapta si spune: “Those who danced were thought to be insane by those who could not hear the music.” O traducere aproximativa ar suna cam asa: Cei care dansau au fost considerati nebuni de cei care nu auzeau muzica. Cum zici tu, Megan, dar oare iubitul, brian austin green, nu este gelos ca numele sau este tatuat ceva mai jos decat citatul dedicat lui Mickey Rourke?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea