Showbiz

#megan fox #barbat #scene pasionale #eminem #videoclip #foto

Megan Fox - scene pasionale cu un alt barbat in videoclipul lui Eminem (FOTO)

Colaborarea inedita dintre Eminem si Rihanna a creat valva pe internet, insa si mai multa atentie au atras cele doua staruri care apar in videoclipul piesei “ Love the Way You Lie ”.

Actorii Megan Fox si Dominic Monaghan ( Lord of the Rings , Lost) au fost surprinsi de fotografii de la On Location News la sfarsitul saptamanii trecute sarutandu-se pasional pe acoperisul unui magazin de bauturi alcoolice din Los Angeles.

Momentul face parte din noul videoclip "Love the Way You Lie", o colaborare mult-asteptata intre Eminem si Rihanna.

In videoclipul regizat de Joseph Kahn, Megan Fox si Dominic Monaghan impart un sarut si o sticla de vodca pe acoperisul unui magazin de bauturi alcoolice dintr-un cartier nu prea prietenos din L.A.

Videoclipul va fi lansat saptamana aceasta. Eminem si Rihanna au filmat si ei saptamana trecuta.

Aparitia lui Fox si Monaghan ar fi trebuit sa fie un secret si o surpriza pentru fanii Eminem si Rihanna, dar asa cum a recunoscut si regizorul “este greu sa ai secrete intr-un oras ca Los Angeles”. Dupa ce fotografiile de la filmari au aparut pe internet, Kahn a scris pe contul sau de Twitter: “OK, bine. Megan Fox si dominic monaghan sunt in videoclip”.

Mai multe fotografii de la filmarile videoclipului "Love the Way You Lie" poti vedea AICI.

Urmareste trailerul filmului Jonah Hex, cu Megan Fox si Josh Brolin

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea