Showbiz

#megan fox #automutilare #neincredere

Megan Fox: "Obisnuiam sa ma tai"

La doar cateva saptamani dupa ce a dezvaluit ca a urmat o terapie pentru ca ii era rusine sa faca sex, Megan Fox socheaza din nou cu problemele psihice pe care le-a avut, informeaza bild.de.

Megan Fox pare sa fie foarte aproape de perfectiune , insa, in spatele acesti masti, lucrurile nu sunt atat de simple. Cea mai sexy femeie din lume a marturisit ca obisnuia sa se taie. Vedeta a apelat la automutilare in perioada adolescentei cand era foarte nefericita .

Intrebata daca si-a facut rau singura vreodata, Megan Fox a raspuns ca "da, de multe ori. Nu vreau insa sa spun mai multe. Acea perioada a trecut acum". "Fetele trec prin numeroase faze atunci cand cresc. Sunt nefericite din mai multe motive, fie ca nu arata bine, fie ca au probleme cu alimentatia", a mai completat Megan Fox.

Actrita a mai dezvaluit si ca se lupta cu sentimentul de dezgust atunci cand se gandeste la ea si ca ii este greu sa realizeze cat de celebra a devenit.

"Sunt foarte nesigura pe mine si pe tot ce ma inconjoara. Mereu ma gandesc ca nu sunt buna de nimic. Am sentimentul ca lumea isi bate joc de mine si imi este scarba de mine in acele momente" a socat actrita cu declaratiile sale.

"Temperamentul meu este foarte periculos uneori. Cand nu ma simt bine, ii spun lui Brian sa ma lase in pace. Sa plece, altfel il pot omori. Din acest motiv nici nu am o arma. Cu siguranta ca l-as impusca . Nu l-as omori, dar cu siguranta ca l-as impusca in picior", a mai declarat actrita despre momentele cand iubitul sau o enerveaza.

Urmareste trailerul filmului Transformers: Revenge of the Fallen cu Megan Fox:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea