Showbiz

#megan fox #film #rol #actor #demon #posedat #comedie neagra #caracter #rock #trupa

Megan Fox mananca baieti in noul sau film

Megan Fox, starul sexy din „Transformers” de abia asteapta sa-si infinga dintii in urmatorul sau rol, cel de demon devorator de barbati, informeaza femalefirst.co.uk.

In acest nou film, Megan Fox o va personifica pe Jennifer, liderul unei trupe rock, care este sacrificata de catre ceilalti membri ai formatiei care au semnat un pact cu Diavolul.

„Este chiar o comedie neagra al carei scenariu are multe mesaje secrete. Joc rolul unui sef de grup care este sacrificat de catre membrii acestuia pentru a pune mana pe un contract muzical. Ei isi vand sufletul Satanei si au nevoie de o virgina pentru a o sacrifica”, a explicat Fox pentru Wenn.

„Insa eu nu sunt virgina si ca atare sunt transformata in demon. In incercarea de a sta in viata pe aceasta perioada de imortalitate , trebuie sa manac carne...ca atare mananc baieti”, a mai precizat actrita, referindu-se la rolul pe care il joaca in noua pelicula.

Pentru a se pregati mai bine pentru caracterul acesta sangeros, Fox si-a dezvoltat in minte o poveste care sa o ajute sa se identifice cu personajul. „Nu este in scenariu, dar in capul meu tipa a fost molestata in copilarie de tatal sau si acum se razbuna pe baietii de liceu”, a completat actrita.

„Deci, in concluzie, este vorba despre cum mananc eu baieti si despre relatia dubioasa pseudo-lesbiana pe care o am cu prietena mea cea mai buna...Pelicula transmite un mesaj foarte manipulator si scoate in evidenta cat de inspaimantatoare pot fi tinerele fete...sunt de-a dreptul infricosatoare”, a mai adaugat Megan Fox, subliniind ideea generala a lungmetrajului .

Urmareste trailer-ul filmului Transformers (2007)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea