Showbiz

#silueta #megan fox #fotomodel

Megan Fox dezvaluie secretul siluetei sale

Actrita Megan Fox spune ca-si pastreaza formele perfecte datorita unei retete a bunicii. Fostul fotomodel Armani a declarat ca nu practica nici un sport dar, pentru a-si pastra talia de viespe, isi detoxifica organismul si incearca sa manance cat mai natural.

Megan Fox a declarat ca bea regulat un pahar de apa acasa .ro/calda" title="calda">calda cu otet. Nu este un amestec care sa te indemne sa-l bei, dar care, spune Megan Fox, ajuta la curatarea organismului.

In plus, actrita a spus ca se alatura vedetelor care marturisesc ca nu consuma lactate si ca incearca sa consume alimente cat mai naturale sip e cat posibil urmeaza o dieta vegetarian.

Megan Fox a marturisit ca datorita acestor trucuri talia ei nu se modifica, chiar daca mananca de cinci ori pe zi. "Mananc sanatos, consum cel mai des mancare raw sau vegan si nu consum niciodata lactateā€¯, a declarat fostul fotomodel.

Aceasta a mai spus ca nu este intotdeauna posibil sa imi urmez regimul din cauza filmarilor si calatoriilor, dar se straduieste pe cat posibil sa-si pastreze dimensiunile.

Considerata una dintre cele mai sexi femei din lume, actrita Megan Fox se indreapta cu pasi repezi catre multimea femeilor trase prin inel, avand dimensiunile considerate ideale 90-60-90.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea