Showbiz

#terminator salvation #jules verne #20.000 de leghe sub mari #va regiza #mcg

McG trece de la Terminator Salvation la "20.000 de leghe sub mari"

McG va semna regia filmului de familie 20. 000 Leagues Under the Sea : Captain Nemo pentru compania Disney, informeaza Variety.

McG, pe numele sau real Joseph McGinty Nichol , a terminat recent filmarile pentru cea de-a patra parte a seriei Terminator, Terminator Salvation: The Future Begins, si are deja mai multe oferte de la producatori. Pentru 20.000 Leagues Under the Sea: Captain Nemo, McG va primi un onorariu de 8 milioane de dolari plus 7% din incasarile filmului la nivel mondial.

Scenariul este semnat de Bill Marsilli, iar pelicula povesteste cum si-a construit Nemo celebrul sau submarin, Nautilus. Chiar daca filmul nu va urmari indeaproape aventurile din romanul lui Jules Verne , personajele vor ramane aceleasi. Prima ecranizare a romanului 20.000 Leagues Under the Sea/ 20.000 de leghe sub mari a fost realizata in 1954 tot de Disney. Productia a avut incasari uriase pentru acea vreme si a castigat trei premii Oscar.

Filmarile la noua pelicula 20.000 Leagues Under the Sea: Captain Nemo vor incepe anul acesta. Nu se cunosc deocamdata alte detalii despre proiect.

Urmareste trailerul filmului Terminator Salvation: The Future Begins, regizat de McG. Cineastul american va realiza de asemenea si partea a cincea a seriei.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea