Showbiz

#max payne #bush #oliver stone #sua #box office

Max Payne troneaza in box office-ul american

Filmul de actiune Max Payne se afla in fruntea box office-ului american, cu incasari de 18 milioane de dolari.

Filmul prezinta povestea unui agent de la DEA (administratia anti-drog), a carui familie a fost omorata in urma unei conspiratii, si un asasin al carui scop este acela de a razbuna moartea surorii sale, sosesc impreuna in New York pentru a rezolva o serie de crime. Cei doi vor fi vanati de politie, de criminali, dar si de o corporatie necrutatoare... Film inspirat din popularul joc video cu acelasi nume.

Locul al doilea este ocupat de Beverly Hills Chihuahua, cu 11.2 milioane dolari, urmat pe locul trei de The Secret Life of Bees, cu Dakota Fanning, Queen Latifah si Jennifer Hudson, cu 11.1 milioane de dolari.

Pelicula a lui Oliver Stone, W., despre viata presedintelui Statelor Unite, George W. Bush, a intrat in box office pe locul patru, cu 10.6 milioane de dolari, iar pe locul cinci a coborat blockbuster-ul Eagle Eye, cu 7.34 milioane.

Oliver Stone a vrut, prin filmul W., sa realizeze portretul adevarat si corect al acestui politician."Cum a facut Bush sa se metamorfozeze dintr-un alcoolic in persoana cea Mai puternica din lume?", a declarat regizorul.

Intreg box office-ul american

  1. Max Payne – 18 milioane dolari
  2. Beverly Hills Chihuahua - 11.2 milioane dolari
  3. The Secret Life of Bees - 11.1 milioane dolari
  4. W. - 10.6 milioane dolari
  5. Eagle Eye – 7.34 milioane dolari
  6. Body of Lies - 6.88 milioane dolari
  7. Quarantine - 6.3 milioane dolari
  8. Nick and Norah's Infinite Playlist - 3.9 milioane dolari
  9. Sex Drive - 3.57 milioane dolari
  10. Nights in Rodanthe - 2.68 milioane dolari

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul filmului Max Payne

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea