Showbiz

Matthew Fox - de la Lost la asasin platit

, cunoscut mai ales pentru rolul din serialul Lost, unde il interpreteaza pe doctorul Jack, poarta negocieri pentru a intra in pielea protagonistului in filmul de actiune Billy Smoke, o productie Warner Bros., inspirata de o carte de benzi desenate .

Povestea il are in prim plan pe Billy Smoke, un asasin platit, care este aproape ucis atunci cand una din misiunile sale iese prost, si isi da seama ca singurul mod prin care se mai poate salva este sa scape lumea de toti criminalii.

Cartea de este scrisa de B. Clay Moore si ilustrata de Eric Kim, urmand sa fie publicata in 2009. Deocamdata nu se cunosc alte date despre productie lungmetrajului , dar acesta se pare ca ar urma sa apara in cinematografe in 2009.

Pe Matthew Fox l-ati putut vedea recent pe ecrane in filmele de actiune Vantage Point si Speed Racer, dar il puteti urmari in continuare si in serialul Lost.

 Trailer Vantage Point

 


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea