Showbiz

#matt leblanc #friends #serial #tv

Matt LeBlanc revine la seriale

Matt LeBlanc, celebrul prieten din „ Friends ”, se gandeste sa se apuce de un nou serial de comedie , anunta femalefirst.co.uk.

Dupa 3 ani, timp in care a stat departe de micile ecrane, Matt s-a decis ca este momentul pentru o revenire. Astfel, si-a propus sa faca o comedie despre industria televiziunii in care va interpreta propriul rol.

Serialul se va turna la Londra si Hollywood, incepand cu iarna acestui an. Noul show de televiziune este programat sa apara pe micile ecrane din America si Marea Britanie in 2010.

LeBlanc si-a dobandit faima odata cu rolul lui Joey Tribbiani din celebrul sitcom Friends. Insa, a esuat odata ce a plecat pe cont propriu cu serialul Joey care a fost anulat in 2006, dupa doar 2 sezoane.

Insa, fanii lui Joey Tribbiani nu trebuie sa-si faca probleme. Si asta pentru ca Matt LeBlanc se va alatura echipei Friends pentru o adaptare pentru marile ecrane a popularului serial de televizune. Productia este programata sa intre in cinematografe in vara lui 2011.

Urmareste cateva momente amuzante din sezonul al patrulea al serialului Friends:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea