Showbiz

#matt demon #film #bob lazar #extraterestri

Matt Demon - expert in extraterestri

Visul lui Matt Demon de a interpreta rolul unui expert real in viata extraterestra este pe cale de a se materializa. Un nou film biografic despre viata cercetatorului Bob Lazar se afla in productie, informeaza contactmusic.com.

Actorul Matt Demon este primul pe lista actorilor care ii vor da viata omului de stiinta Bob Lazar. In 2005, producatorii de la New Line se gandeau sa realizeze un film despre viata cercetatorului, insa proiectul a fost abandonat.

Filmul spune povestea vietii lui Bob Lazar si a muncii sale de cercetare. Omul de stiinta si-a petrecut cei mai multi ani din viata la S4, o baza militara secreta din Papoose Lake, Nevada.

"2009 este anul in care se implinesc 20 de ani de cand Bob Lazar a descoperit o nava spatiala extraterestra care a fost reconstruita de care armata americana . Amenintarile din viata sa privata l-au fortat sa faca publice aceste detalii. Filmul se bazeaza pe experientele pe care le-a avut la baza militara", a declarat un reprezentat al companiei de productie Now Curmudgeon Films.

"Matt Demon se afla in topul listei nostre de actori carre l-ar putea interpreta pe Lazar. Stiu ca el era interesat de acest rol de foarte multi ani, asa ca este o oportunitate pentru ambele parti", a mai dezvaluit purtatorul de cuvant.

Urmareste trailerul filmului The Informant, cu Matt Demon:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea