Showbiz

Matt Damon va juca intr-un film regizat de Clint Eastwood

Actorul Matt Damon va juca alaturi de in urmatorul lungmetraj al lui Clint Eastwood , o productie despre , bazata pe cartea "The Human Factor: Nelson Mandela and the Game That Changed the World" de John .

Damon va interpreta in film rolul jucatorului de rugby Francois Pienaar, capitan al echipei Springboks, iar fostul presedinte sud-african Nelson Mandela va fi interpretat de binecunoscutul , cand Africa de Sud a fost gazda Cupei Mondiale de Rugby, in 1995. Mandela era la acea vreme presedintele Africii de Sud si a utilizat acest eveniment pentru a pune capat deceniilor de neincredere si ura intre albi si persoanele de culoare.

Clint Eastwood a fost de acord sa se implice in proiect la insistentele lui Freeman , care a mai jucat in alte doua filme regizate de veteranul actor, The Unforgiven/Necrutatorul si Million Dollar Baby/O fata de milioane, ambele recompensate cu Oscar. Scenariul filmului va fi semnat de sud-africanul Anthony Peckham ("Nici o vorba"). Nu se cunosc deocamdata alte detalii legate de productia filmului.

Trailer Million Dollar Baby/O fata de milioane


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea