Showbiz

#30 rock #serialul #matt damon

Matt Damon joaca in serialul 30 Rock

Tina Fey, creatoarea serialului de succes 30 Rock obtine cam tot ceea ce vrea. Chiar si pe Matt Damon .

In decembrie 2009, Fey isi facuse o “mica” lista cu numele actorilor pe care ii vrea in serialul sau, iar Damon era cap de afis . Vestea a ajuns atunci si la urechile actorului din Green Zone, care s-a aratat incantat de propunere.

“As juca oricand in 30 Rock. Tina ar trebui sa-l sune pe agentul meu sau, si mai bine, chiar pe mine. Sau o sun eu pe ea. Hai sa ne punem pe treaba”, a spus anul trecut Matt Damon entuziasmat.

Astazi, 31 martie, propunerea Tinei Fey pentru Matt Damon este cat se poate de oficiala si la fel este si raspunsul afirmativ al actorului. Intr-adevar Matt Damon va avea o aparitie episodica in 30 Rock!

Chiar daca nu se cunosc momentan detalii despre rolul lui Damon in serial, este foarte probabil ca acesta sa isi faca aparitia intr-unul din ultimele episoade ale acestui sezon . Daca ar fi sa speculam, Damon ar putea juca rolul unui nou iubit al Jennei, personajul jucat de Jane Krakowski. Acelasi rol l-a avut si James Franco intr-un episod difuzat recent din 30 Rock.

Urmareste trailerul celui mai recent film cu Matt Damon, Green Zone:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea