Showbiz

#matt damon #luciana barroso #cuplu #tata

Matt Damon isi mareste familia cu inca o fetita

Actorul american Matt Damon , desemnat de revista People Cel mai sexy barbat in viata in 2007, va fi din nou tata de fetita. Sotia sa, va naste in curand cel de-al doilea copil al cuplului, informeaza site-ul accesshollywood.com.

"Ma simt in minoritate , e ceva nebunesc", a glumit Damon, referindu-se la familia sa in care domina reprezentantele sexului frumos. Actorul a anuntat inca din luna martie ca va fi din nou tata.

Matt Damon si Luciana Barroso mai au doua fete : Isabella, nascuta in iunie 2006, si Alexia,  in varsta de 9 ani dintr-o casatorie anterioara a Lucianei. Cei doi s-au intalnit in 2003 la Miami, unde Barroso lucra intr-un bar, iar Damon filma la pelicula Stuck on You, si s-au casatorit in cadrul unei ceremonii discrete in 2005.

Actorul este starul seriei Bourne, iar in 1998 a castigat un premiu Oscar pentru scenariu, pe care l-a impartit cu bunul sau prieten, Ben Affleck.

Traile Stuck on You



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea