Showbiz

#mastodon #concert #anulare #rock

Mastodon nu mai concerteaza la Bucuresti

Organizatorii tuborg green fest presented by sonisphere festival anunta cu regret ca turneul european Mastodon , care includea si concertul din Romania, a fost anulat, sanatatea chitaristului Bill Kelleher nepermitandu-i sa sustina concertele programate.

Iata mai jos declaratia oficiala din partea trupei: „Mastodon informeaza cu regret toti fanii ca turneul european din aceasta vara care urma sa debuteze in data de 5 iunie in Germania si sa se incheie in data de 3 iulie, in Finlanda, a fost anulat. Chitaristul Bill Kelleher a fost diagnosticat cu pancreatita si a fost sfatuit de catre medici sa continue tratamentul. Echipa medicala a artistului este optimista si se asteapta la o recuperare completa in urmatoarele saptamani, astfel incat trupa sa poata participa la turneul BlackDiamondSkye alaturi de Alice In Chains si Deftones, programat sa inceapa in data de 16 septembrie la Chicago.”

Cei de la Mastodon ar fi trebuit sa urce pe scena in cadrul Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival in data de 27 iunie.

Tuborg Green Fest  presented by Sonisphere Festival este programat sa aiba loc in perioada 25 – 27 iunie, la Romexpo, in Bucuresti si include cel mai asteptat line-up al anului: Metallica, Rammstein, Manowar, Slayer, Megadeth, Alice in Chains, Anthrax, Volbeat, Stone Sour.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea