Showbiz

#discovery channel #masterclass #james gilbey #sinaia #verde #ecologic #romania #green planet blues

Masterclass marca Discovery Channel la Green Planet Blues

Duminica, 17 ianuarie, incepand cu ora 14.30, Centrul International de Conferinte Casino Sinaia gazduieste un eveniment exclusiv green planet blues: masterclass-ul sustinut de James Gilbey , directorul departamentului de creatie al Discovery Networks Europe.

Nascut si scolit la Londra, James Gilbey si-a petrecut ultimii 25 de ani atat in fata cat si in spatele camerei de filmat, dezvoltand programe atat pentru piata din Europa cat si pentru Statele Unite ale Americii.

A castigat un premiu BAFTA cu show-ul BBC Short Change, apoi s-a alaturat echipei Walt Disney/Buena Vista Television, unde a condus timp de cinci departamentul de productie si creatie in zona Asia-Pacific. Cat timp a locuit in Hong Kong si Singapore, a produs mai multe seriale si programe TV premiate si a condus numeroase campanii de marketing. Inainte de a  deveni Director de Creatie al Discovery Networks Europe, James Gilbey a locuit la Los Angeles unde a lucrat ca independent si a colaborat cu diverse televiziuni, de la Channel 4 la Network 7.

In ultimii trei ani a facut campanii de marketing, branding si promotii care s-au bucurat de un succes rasunator, campanii care au castigat peste 30 de premii Promax, doua D&AD si un Design Week Award.

"Poate televiziunea influenta salvarea Planetei ?" este tema de dezbatere la workshop-ul sustinut la Green Planet Blues, un studiu comparat ce are ca punct de plecare Discovery Channel si activitatile lui verzi – programele si filmele de scurt metraj difuzate pe post – ajungand la campaniile similare ale altor posturi de televiziune, monitorizand reactii si evaluand schimbarile.

Intrarea este libera tuturor doritorilor.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea