Showbiz

#taxi driver #remake #lars von trier #martin scorsese

Martin Scorsese si Lars Von Trier vor realiza remake-ul lui "Taxi Driver"

Martin Scorsese si-a lansat cel mai recent film, "Shutter Island", in cadrul festivalului de film de la Berlin, insa nu premiera acestuia a facut valuri, ci intentia legendarului regizor de a face un remake dupa al sau " Taxi Driver ", pelicula cult din 1976, anunta Variety.

Mai mult, noul film va fi o colaborare intre Scorsese si cineastul danez, Lars Von Trier, iar Robert De Niro isi va relua partitura care i-a adus celebritatea: taximetristul cu probleme Travis Bickle. Von Trier si Scorsese nu au confirmat deocamdata oficial planul, dar vestea a luat deja amploare.

Zvonul a pornit, se pare, de la producatorul cu care colaboreaza Von Trier, Peter Aalbaek. Acesta a afirmat ca anuntul oficial va fi facut cat se poate de repede. Intre timp, scenaristul lui Taxi Driver, Paul Schrader, a dezvaluit ca Scorsese se gandeste de ani buni la un sequel pentru Taxi Driver.

“Am vorbit cu Martin Scorsese despre o continuare pentru Taxi Driver , in care personajul Travis Bickle este in varsta”, a spus Schrader pentru New York Post.

Taxi Driver este unul dintre cele mai representative filme ale cinematografiei americane, fiind distins cu Palme d'Or in 1976. Pelicula le-a adus recunoasterea internationala atat lui Martin Scorsese, regizorul, cat si lui Robert De Niro, protagonistul dramei.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea