Showbiz

#cameron diaz #maroon 5 #film #cinema #muzica #rock #pop

Maroon 5 canta despre Cameron Diaz

Actrita Cameron Diaz , care are de un timp o relatie cu solistul formatiei " ", , a inspirat cateva dintre noile singleuri ale grupului, anunta siteul femalefirst.co.uk.

Adam Levine a declarat ca cea mai mare parte a cantecelor sale au fost inspirate de iubitele sale si considera ca acestea sunt si cele mai valaroase. Avand in vedere ca, in acest moment, artistul se intalneste cu actrita Cameron Diaz, se pare ca vedeta constituie noua lui sursa de inspiratie .

"Am tendinta de a fi inspirat si de a scrie despre relatiile in care sunt implicat. Eu si Cameron ne cunoastem de ceva vreme si ne-am intalnit de mai multe ori", a declarat Levine, in varsta de 30 de ani.

Formatia Maroon 5 a devenit celebra o data cu lansarea albumului Songs about Jane care, de asemenea, a constituit povestea muzicala a relatiei pe care Adam Levine a avut-o cu una dintre fostele sale prietene. Albumul a iesit pe piata in 2002, atunci cand Maroon 5 si-a inceput activitatea in showbiz.

Trei ani mai tarziu, grupul a castigat premiul Grammy pentru cea mai buna formatie nou aparuta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea