Showbiz

#romania #seven pounds #owen wilson #jennifer aniston #marley and me #box office

Marley and Me - nr. 1 in box office-ul romanesc

Comedia Marley and Me , cu Jennifer Aniston si Owen Wilson in rolurile principale, s-a clasat pe primul loc in box office -ul romanesc.

Filmul prezinta povestea adevarata a lui Marley, labradorul argintiu adoptat familia Grogan. Ideea era ca aceasta adoptie sa-i pregateasca pentru ceea ce inseamna "meseria" de parinte. Numai ca labradorul le da planurile peste cap, fiind o adevarata "pacoste hiperactiva".

Pe locul doi coboara pelicula Slumdog Millionaire - castigatoare a opt premii Oscar 2009 , inclusive premiile pentru cel mai bun film si cea mai buna regie – urmata de drama lui Will Smith, Seven Pounds, pe locul trei.

Locul patru este ocupat de filmul fantastic Inkheart, cu Brendan Fraser in rolul principal, iar pe cinci gasim comedia He's Just Not That Into You, cu Ben Affleck si Jennifer Connelly.

Intreg box office-ul romanesc

  1. Marley and Me
  2. Slumdog Millionaire
  3. Seven Pounds
  4. Inkheart
  5. He's Just Not That Into You
  6. My Bloody Valentine 3D
  7. Babylon A.D.
  8. The Reader
  9. Watchmen
  10. Hotel for Dogs

Urmareste trailerul filmului Marley and Me

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea