Showbiz

#mark wahlberg #cinema #the happening #max payne

Mark Wahlberg va juca in "Cocaine Cowboys"

Mark Wahlberg va juca din nou rolul unui mafiot, rol cu care ne-a obisnuit deja, intr-o noua productie Paramount, Cocaine Cowboys, potrivit site-ului hollywoodreporter.com.

Scenariul va fi realizat de Evan Wright, care a scris cartea autobiografica “Generation Kill" , pe care se bazeaza un nou serial HBO, difuzat luna aceasta de canalul american. Pentru regia noului film a fost ales Peter Berg, responsabil pentru succesul comediei SF Hancock, cu Will Smith in rolul unui supererou atipic.

Wahlberg - traficant de droguri, din nou

Mark Wahlberg va juca rolul lui Jon Roberts, un veteran al razboiului din Vietnam la numai 20 de ani, care, dupa intoarcerea de pe front in anii 1970, se implica in afacerile necurate ale bandelor de infractori din cluburile de noapte newyorkeze.

Ajutat si de legaturile sale cu mafia italiana (unchiul sau era mana dreapta a unui mafiot faimos), Roberts ajunge in zece ani sa faca afaceri de miliarde de dolari din traficul de cocaina la Miami. Este insa arestat si inchis timp de alti zece ani, desi colaborase cu guvernul american, ajutand la traficarea armelor pentru bandele de rebeli ce se opuneau regimului dictatorial din Nicaragua.

Scenariul lui Evan Wright se bazeaza pe o poveste adevarata din istoria mai putin cunoscuta a Statelor Unite. Pe Mark Wahlberg l-ati vazut de curand in thriller-ul SF The Happening, iar in curand va ajunge din nou pe ecrane in filmul de actiune Max Payne, bazat pe jocul video cu acelasi nume.

Trailer Max Payne


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea