Showbiz

#dance #marius nedelcu #delia matache #muzica #concert #club purple #gay

Marius Nedelcu si Delia canta intr-un club de gay

Marius Nedelcu (ex Akcent) si Delia Matache vor sustine cate un concert in clubul Purple din Bucuresti, de altfel un loc special creat pentru comunitatea gay- lesbi , conform Vedeta.ro.

Cei 2 vor canta cu ocazia aniversarii unui an de la infiintarea Purple-ului, pe a carui scena si-au demonstrat talentele mai multi artisti de renume cum ar fi Loredana, Anna Lesko, Anda Adam sau Luminita Anghel .

Marius Nedelcu va concerta in data de vineri, intrarea fiind libera pana la ora 24.00, in timp ce Delia va urca pe scena sambata, pe 4 octombrie.

De asemenea, tot in club Purple se vor organiza premiile Industriei Muzicale si ale Presei. Nominalizatii la acest eveniment sunt: Angela Similea , Loredana, Las Reinas, Dana Nalbaru, Dj Optik si mai multe institutii media.

Marius Nedelcu a parasit de curand trupa Akcent, motivul invocat fiind acela ca artistul doreste sa-si inceapa o cariera solo, total diferita de stilul Akcent.

Lunile trecute, Marius a filmat primul clip din cariera sa solo, single-ul „Rain”, extras de pe albumul „Be Myself”. „Rain” este un duet cu Giulia (ex – Candy). „By Myself” este primul album solo al artistului, editat de casa de discuri Media Pro Music.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea