Showbiz

#dance

Marius (ex.Akcent) pregateste primul album solo

Marius, fostul component al trupei Akcent merge mai departe pe cont propriu . Acesta lucreaza la primul sau album solo , material produs impreuna cu MediaPro Music , casa de discuri cu care a semnat de curand un contract de colaborare pe termen lung.

"Am ales MediaPro Music pentru ca mi-a placut echipa, au tinut constant legatura cu mine si sunt foarte seriosi", a afirmat Marius.

Marius isi scrie singur versurile la acest album

Marius a scris singur toate versurile de pe album ce va fi lansat in curand. De asemenea, acesta a scris si piesele trupei Akcent, "Jokero", "Kyle", "King of disco" sau "Let`s talk about it".

"Imi doresc demult acest material, dar lucrez la el de un an. Melodiile sunt inspirate din realitate, versurile imi apartin in intregime, iar in concerte voi canta live", explica proaspatul solist.

Noul album va fi gata in iulie

Marius promite ca acest album sa fie gata in totalitate la inceputul lunii iulie. Primul single de pe acest album, intitulat "Rain", urmand a fi lansat cat de curand. Pentru acest album, Marius va colabora cu finalistele de la Megastar, Oana si Alexandra, ca backing vocals .

"As vrea ca publicul sa nu ma vada ca pe un produs Akcent, ci sa inteleaga ca am propria mea personalitate si un stil diferit", a incheiat artistul.

Marius a parasit trupa Akcent din care a facut parte timp de 7 ani, lunile trecute, motivul invocat fiind ca Marius doreste sa-si inceapa o cariera solo, total diferita de stilul Akcent.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea