Showbiz

#rock #pop #invitati #concert #holograf #31 martie 2009 #sala polivalenta #marius batu #nutu olteanu

Marius Batu si Nutu Olteanu, alaturi de Holograf pe scena Polivalentei

Concertul Holograf ( foto ) pe care formatia il va sustine pe 31 martie la Sala Polivalenta va beneficia si de 2 invitati. “Pe 31 martie vor fi cu noi si Marius Batu ”, au declarat membrii trupei Holograf intr-un  ” si contine   precum “N-am stiut”, „Vine o zi”, „Dincolo de nori”, „Fara ea” sau „Sa nu-mi iei niciodata dragostea”. De asemenea contine si o piesa nou-nouta, cea care da de altfel si titlul albumului.
 
Pentru concertul de la Polivalenta au fost puse in vanzare 5 categorii de bilete: categoria I:100 RON, categoria a II-a:80 RON, categoria a III-a:60 RON, categoria a IV-a:50 RON, categoria a V-a:40 RON
 
Cu toate ca suntem in plina criza economica, Holograf-ii sunt optimisti in ceea ce priveste prezenta spectatorilor la acest eveniment.  “Credem ca dorinta celor ce ne iubesc si doresc a  ne vedea este suficienta pentru a-i convinge sa cumpere bilete, de altfel nu foarte scumpe”, ne-au declarat membrii grupului.
 
Mai multe informatii despre ce ne pregateste formatia Holograf in acest an gasiti interviul ce poate fi citit AICI.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea