Showbiz

#christopher nolan #sf #thriller #inception #leonardo dicaprio #ellen page #marion cotillard

Marion Cotillard si Ellen Page - alaturi de DiCaprio in "Inception"

Actritele Marion Cotillard si Ellen Page vor juca alaturi de Leonardo DiCaprio in filmul Inception, un thriller SF in regia si dupa scenariul lui Christopher Nolan, informeaza thehollywoodreporter.com.

Inception este noul proiect cinematografic al lui Nolan (Batman Begins, The Dark Knight) si se anunta inca de pe acum unul dintre cele mai asteptate filme din 2010. Desi producatorii de la Warner Bros. tin secret detaliile legate de film, se pare ca Inception va fi realizat in maniera lui Matrix si “va explora arhitectura mintii umane”.

Leonardo DiCaprio va intra in pielea unui director de companie, in timp ce Marion Cotillard va fi sotia sa, iar Ellen Page, o eleva de liceu. Din distributia filmului Inception va face parte si actorul britanic Cillian Murphy, care a mai colaborat cu Christopher Nolan la Batman Begins si The Dark Knight.

Filmarile la Inception vor incepe in aceasta vara, iar lansarea va avea loc in 2010.

Leonardo DiCaprio a jucat recent in thriller-ul politic Body of Lies, iar in curand va aparea din nou pe ecrane in filmul Shutter Island in regia lui Martin Scorsese.

Urmareste trailerul filmului Body of Lies cu Lenardo DiCaprio.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea