Showbiz

#marion cotillard #filme #greenpeace

Marion Cotillard a vrut sa renunte la filme pentru Greenpeace

Marion Cotillard , castigatoare a unui premiu Oscar pentru interpretarea lui Edith Piaf in drama La Vie en Rose , nu s-a gandit niciodata ca va primi faimosul trofeu, ba chiar, la un moment dat a vrut sa renunte la actorie, scrie digitalspy.co.uk.

Actrita franceza a dezvaluit ca a fost aproape de a renunta la a mai face filme la 27 de ani pentru ca nu era distribuita mai deloc in filme. Intr-un interviu acordat revistei Vogue, pe a carei coperta apare, Cotillard a spus: “Visam sa lucrez cu regizori ca Coppola, Scorsese, Tim Burton, David Lynch, Spielberg pentru ca imi place E.T. Dar nimeni nu ma vedea ca pe o actrita.”

“Nu vroiam sa fiu dezamagita asteptand sa se intample ceva, asa ca la 27 de ani, i-am spus agentului meu ca renunt la filme si ma duc sa lucrez la Greenpeace . El m-a rugat sa ma duc o singura intalnire. Era vorba despre filmul lui Tim Burton, Big Fish. Am primit rolul”, a marturisit actrita.

Pe Marion Cotillard o vom vedea la sfarsitul lunii iulie in thriller-ul SF Inception. Urmatorul sau proiect cinematografic la care va incepe in curand filmarile este Cosmopolis in regia lui David Cronenberg.

Urmareste trailerul filmului Inception:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea