Showbiz

#muzica #marijuana #dana coteaunu #hip hop

Marijuana - paralizata dupa dezintoxicare

Dana Marijuana , pe numele ei real Dana Coteanu , a marturisit in cadrul unei emisiuni de pe Antena 2, ca a iesit paralizata din spital, dupa tratamentul de dezintoxicare la care a fost supusa.

Marijuana, fosta hip-hoperita de dupa blocuri, continua sa socheze prin aparatiile tv cu noi dezvaluiri . Daca anul trecut, artista a avut o aparitie lamentabila si umilitoare in cadrul emisiunii „Happy Hour”, acum incercata vedeta pare ca e pe drumul cel bun. Sau cel putin asa reiese din declaratiile sale date in cadrul emisiunii „Stele sub lupa” de duminica seara.

Dana, care prin anii `90 facea furori cu piesa „Cea mai fidela fata”, s-a hotarat sa revina pe scena muzicala si sa lanseze un nou album. Artista a dezvaluit ca drogurile, pe langa faptul ca i-au ruinat cariera, au distrus-o si fizic, ajungand sa-si piarda memoria si chiar sa fie paralizata pentru o perioada.

Dana a explicat cum a trebuit sa reinvete sa mearga, sa vorbeasca si sa gandeasca precum un copil mic, dupa ce a iesit de la dezintoxicare.

"A trebuit sa invat sa vorbesc, sa mananc, sa merg, sa gandesc, deci pentru mine a fost o renastere. Pentru ca psihicul mi-au trebuit ani de zile numai sa-mi amintesc, pentru ca eu nu mai tineam minte nimic. Stiam insa ca va veni o vreme cand imi va fi bine. Si iata ca sperantele si visele mele se implinesc", a povestit Marijuana cosmarul prin care a trecut.

Marijuana bate campii in emisiunea lui Maruta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea