Showbiz

#monden #happy hour #catalin maruta #droguri #conflict #ion coteanu #dana coteanu #marijuana #hip hop

Marijuana, cu creierul aburit la emisiunea lui Maruta

Dana Coteanu , alias Marijuana, s-a dat din nou in spectacol. Invitata la Happy Hour pentru a-si promova noul single, cantareata a pierdut total controlul gandurilor si a devenit incoerenta.

Ieri, 20 noiembrie, Marijuana a ajuns in emisiunea lui Maruta pentru a lansa „Fabrica de energie”, noua sa piesa. Pana a ajunge insa sa cante, artista, invitata pe celebra canapea Happilica, a inceput sa insiruie ganduri incoerente si sa dea raspunsuri ilogice intrebarilor puse de Maruta.

Dorind sa o calmeze, prezentatorul i-a amintit de impacarea cu tatal ei si de planurile sale de viitor in ceea ce priveste cariera muzicala.

Marijuana a fost convinsa intr-un final sa interpreteze piesa „Fabrica de energie”, cu versuri scrise de ea, dupa care a fost condusa acasa.

De cand a ajuns la spital din cauza consumului de droguri, artista este sub un tratament medical si a avut o multime de conflicte cu tatal sau, Ion Coteanu .

Conflictul dintre cei 2 a tinut mult timp prima pagina a ziarelor de scandal. Si nici nu e greu de inteles, avand in vedere ca nu demult, Marijuana, invitata tot la Maruta, a aparut plina de vanatai, plangandu-se ca tatal sau o bate.

Versiunile au fost diferite. Tatal a spus ca i-a dat fiicei sale doar 2 palme explicand ca Marijuana a sarit la bataie, fiind sub influenta drogurilor. Marijuana a prezentat o cu totul alta versiune din care reiesea ca a fost agresata fizic de Ion Coteanu pentru ca s-a dus intr-o duminica la strand singura si si-a lasat fiica in grija lui.

Adevarul nu a fost inca elucidat. Cert este ca, ulterior, familia si-a rezolvat problemele si Ion Coteanu s-a impacat in cele din urma cu fiica sa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea