Showbiz

#pop #alte-genuri #album #craciun #compilatie #top #clasament #muzica #mariah carey #michael bolton #hip hop

Mariah Carey si Michael Bolton, cei mai neinspirati colindatori

CD-urile ce poarta semnatura lui Mariah Carey ( foto ), Michael Bolton sau sunt in topul celor mai proaste , clasament alcatuit de americanii de la Chicago Tribune.

Motivele pentru care jurnalistii au facut aceasta selectie sunt pe cat de critice, pe atat de acide. De exemplu, comentariul acestora facut albumului lui Mariah Carey, „ ” (1994), este mai mult decat acid, diva R&B fiind sfatuita "sa se gandeasca sa ridice si mai mult standardele unui astfel de disc, printr-o colaborare cu Celine Dion si Whitney Houston , care ar aduce, cu siguranta, cel mai melodramatic ".

In topul albumelor de Craciun de proasta calitate se mai claseaza si compilatia „ and Nice: A Reggae Christmas”, selectia de melodii hip-hop „Christmas on Death Row” (Craciun in celula condamnatilor la moarte) cat si LP-ul „Grandma Got Run Over by a Reindeer” (Bunica a fost calcata de un ren) lansat de Elmo & Patsy.

Acest trend cu albumele de Craciun a luat amploare in anii `70-`80, fiind specifica solistilor si trupelor din aria pop. Astfel, formatii precum Boney M, Carpenters sau BZN si-au consolidat cota de popularitate in randul publicului prin acest gen de compilatii.

Mai mult de atat, anul acesta, rock-ul a incercat si el sa castige simpatia publicului prin acest mod. Mai precis, pe 14 octombrie, in Statele Unite, a iesit pe piata compilatia de Craciun „We Wish You A Metal Christmas and a Headbanging New Year”, la care au lucrat chitaristi si solisti faimosi din aria rock-ului de peste tot, printre care si Alice Cooper .  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea