Showbiz

#rol #hollywood #film #mariah carey #r&b #alte-genuri #pop #push #dakota fanning

Mariah Carey pune mana pe un nou rol

Mariah Carey nu se lasa cu una cu doua si isi continua demersul pentru obtinerea unui loc bine cotat in cetatea filmului. Astfel, artista a pus mana pe un personaj. Aceasta va interpreta rolul unui muncitor social in viitoarea productie cinematografica, „Push”.

Carey este hotarata sa-si lase amprenta la Hollywood, incercand astfel sa diminueze efectul dezastros al debutului sau in lumea cinematografiei din 2001, prin filmul „ Glitter ”.

De atunci Mariah a mai interpretat personajul principal in filmul „Tennesse”, care va avea premiera in curand.

Acum vedeta a trecut in agenda sa cel de-al 3-lea film, intitulat „Push”. Aici vedeta va juca rolul unei muncitoare, alaturi de Dakota Fanning , copilul-vedeta al Hollywood-ului.

Autoarea megahitului „The Hero ” va renunta la imaginea glamour pentru a se identifica cat mai bine cu personajul pe care il interpreteaza, si anum, o muncitoare coorporatista din New York.

„Nu o sa am o imagine tocmai placuta. Nu vreau sa dezvalui ce se va intampla, dar pot spune doar ca personajul meu este important pentru ca ajuta la clarificarea multor enigme”, a marturisit incantata actrita.

Filmul „Push” este programat sa apara in februarie 2009.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea