Showbiz

#pop #casnicie #relatii #sex #nick cannon #ellen degenere #monden #mariah carey #alte-genuri

Mariah Carey, nervoasa ca sotul ei o face fata cuminte

 
Mariah Carey este deranjata de faptul ca Nick Cannon , sotul ei, a dezvaluit amanunte picante din viata lor conjugala, cum ar fi faptul ca nu au facut sex inainte de casatorie.

Artista este de parere ca declaratiile lui Nick au fost total deplasate si au intrecut limita bunului simt, avand in vedere ca acum o sa stie toata lumea ca prima lor noapte de dragoste a coincis cu noaptea nuntii.

„De ce a povestit chestia asta...? A spus-o pur si simplu... Nu voiam sa le spuna tuturor asa ceva, dar nu l-am avertizat dinainte, `nu spune lumii`”, a precizat Mariah Carey .

Mai mult decat atat, artista a lasat de inteles ca lucrurile nu au stat chiar asa si ca nu au fost tocmai „inocenti”. „Am fost intimi, dar nu in sensul biblic”, a punctat artista.

Invitata la emisiunea lui Ellen DeGenere, Mariah Carey s-a aratat extrem de iritata de intrebarile prezentatoarei.

Se pare ca aceasta o tot chestiona pentru a afla daca diva R&B este insarcinata sau nu. Moderatoarea a folosit mai multe pretexte pentru a scoate ceva de la solista, inclusiv acela de a-i oferi un pahar de sampanie pentru a celebra in avans fericitul eveniment.

Enervata peste masura de intentiile lui Ellen, Mariah Carey a refuzat sa bea, precizand ca o sa anunte cand membrii familiei sale se vor inmulti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea