Showbiz

#musical #craciun #film #mariah carey #pop #alte-genuri

Mariah Carey joaca intr-un musical de Craciun

Mariah Carey se pregateste sa joace intr-un musical care are ca tema principala un oras in pericol sa fie demolat de catre edilii statului, conform New York Daily News.

Mariah, care a mai jucat rolul unei neveste batute in „Tenessee”, a debutat in cariera ei ca actrita cu filmul „ Glitter ”, care din nefericire nu a fost foarte bine primit de critici.

Acum, dupa ce a fost invitata sa joace in 2 filme, spera sa se revanseze pentru esecul din 2001 si crede cu tarie ca acest musical de Craciun va rezolva problema.

Referindu-se la tema filmului, co-producatorul Benny Medina a afirmat: „Personajul ei foloseste muzica si dragostea ca sa pastreze spiritul Craciunului, viu.”

„De cand am inregistrat albumul pentru Craciun, intotdeauna am dorit sa fac un film cu care sa se potriveasca, ceva pe care oamenii sa-l poata auzi si vedea si de care sa se bucure in fiecare an”, a adaugat entuziasmata Mariah. „Sunt foarte prinsa in chestia asta, sunt cuprinsa cu totul de spiritul Craciunului”, a incheiat cantareata si actrita Mariah Carey.

Mariah Carey este o cantareata de muzica r&b si pop, compozitoare, producator si actrita americana. Si-a lansat albumul de debut pe piata muzicala in 1990 cu ajutorul casei de discuri Columbia Records. A fost prima artista care a avut primele 5 single-uri in topul pieselor muzicale din Statele Unite Bilboard Hot 100.

O serie de melodii ajunse hit-uri prin anii 1993 au clasat-o pe Mariah pe pozitia celor mai bine vanduti cantareti ai Casei de Discuri Columbia. De asemenea Mariah a fost desemnata de revista Bilboard ca fiind cea mai de succes cantareata a anilor 90 din Statele Unite.

Diva a fost numita in 2000 cea mai buna artista pop a mileniului la World Music Awards. Dupa RIAA este a treia cea mai buna vanduta artista. Pe langa asta, Carey a castigat 5 premii Grammy si este cunoscuta pentru puterea, stilul melismatic si intinderea vocii.


Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea