Showbiz

#sundance #festival de film #push #mariah carey

Mariah Carey - de nerecunoscut in filmul "Push"

Mariah Carey este o cantareata de exceptie, insa o actrita jalnica, dar totusi perseverenta. Dupa ce a fost ridiculizata pentru rolurile ei anterioare in filme precum Glitter sau Wisegirls, diva a vrut sa dovedeasca ca poate sa si joace un rol serios.

Mariah a acceptat chiar o transformare serioasa de look pentru a juca in drama Push , in regia lui Lee Daniels (Shadowboxer). Pentru a face personajul credibil, transformarea cantaretei a fost inevitabila.

Push a fost prezentat recent in cadrul Festivalului de Film de la Sundance si a primit critici pozitive . Mariah Carey interpreteaza rolul unei asistente sociale din Harlem care se ocupa de cazul unei adolescente obeze si analfabete, infectata cu HIV si lasata insarcinata dupa ce a fost violata de prietenul mamei ei.

Iat-o pe Mariah Carey cum arata fara machiaj, fara o coafura extravaganta si fara tinute de mii de dolari. Nu-i asa ca este de nerecunoscut?


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea