Showbiz

#pop #alte-genuri #r&b #mariah carey #monden #vedeta #poluare #ecologie #clasament #top #sondaj

Mariah Carey - cel mai mare coeficient de poluare

mariah carey a fost desemnata cea mai „poluanta” vedeta din lumea celebritatilor. Renumele i-a revenit in urma unui sondaj de opinie realizat de site-ul GreenDaily.com, specializat in probleme ecologice, transmite Mediafax.

Chestionarul a fost realizat cu ocazia Zilei Pamantului. GreenDaily.com a realizat o lista cu vedetele „cele mai putin ecologiste” avand ca suport sondajul realizat online.

Mariah Carey a iesit pe locul 1 cu 35% din voturi.Cei care au participat la acest sondaj au considerat ca diva r&b ar trebui sa fie in varful topului.

Acestia s-au ghidat in luarea deciziei dupa cele mai recente afirmatii ale cantaretei. Aceasta a marturisit ca il pune adeseori pe antrenorul ei personal sa zboare din Caraibe la New York, pentru a o putea ajuta sa isi respecte regimul exercitilor fizice.

Pe locul 2 in clasament s-a clasat John Travolta, cu 27% din totalul voturilor, pentru ca foloseste foarte des avioanele personale pentru a se deplasa, avioane care emit circa 800 de tone de carbon pe an.

Mariah Carey - touch My Body

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea