Showbiz

#mariah carey #beata #scena #festival #film #palm springs

Mariah Carey - beata pe scena Festivalului de Film de la Palm Springs (VIDEO)

Zilele in care Mariah Carey , in calitate de actrita, era nominalizata la premiile Zmeura de Aur , s-au dus. Vedeta a fost premiata in cadrul de la Palm Springs pentru prestatia ei din drama "Precious".

Insa cand a urcat pe scena sa-si ridice premiul si sa tina un discurs, Mariah a uimit audienta prin speech-ul incoerent si gesturile care tradau cantitatea de alcool cu care se delectase inainte de multasteptatul moment. Diva nu a reusit sa articuleze nici macar o fraza logica, sprijinindu-se mai tot timpul de regizorul Lee Daniels care i-a fost alaturi pe scena.

Daniels a incercat elegant s-o indeparteze cat mai repede pe Carey de microfon dupa ce si-a dat seama ca artista nu era tocmai “treaza”, ajutand-o chiar sa tina trofeul. Oricum ar fi, Mariah Carey are tot dreptul sa fie entuziasmata de premiul acordat, mai ales ca incercarile sale actoricesti de pana acum au fost aspru sanctionate de presa si de fanii cantaretei.

Iata discursul de multumire tinut de Mariah Carey dupa ce a primit premiul pentru debut in cadrul Festivalului de Film de la Palm Springs pentru rolul unei asistente sociale in filmul Precious:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea