Showbiz

#mariah carey #pop #r&b #muzica #monden

Mariah Carey are parte de momente romantice cu 2 homosexuali

Mariah Carey ajuta homosexualii sa-si declare iubirea. In timpul unui concert sustinut in Las Vegas, un fan al artistei a urcat pe scena pentru a-l cere in casatorie pe iubitul lui, prezent in sala.

Mariah Carey a sustinut sambata seara un show la Las Vegas in fata unui public restrans, de doar 5000 de persoane. Sherman si Matthew Almeida, doi homosexuali din Toronto, au urcat pe scena pe care canta Mariah Carey si si-au marturisit public iubirea ce si-o poarta unul celuilalt.

Unul dintre acestia a tinut chiar sa-i precizeze cantaretei, in fata tuturor, ca a promis ca-i va cere mana prietenului sau atunci cand se vor afla in fata lui Mariah Carey si este foarte mandru ca i-a iesit totul asa cum a planuit.

Maurie Sherman a spus intr-un interviu acordat pentru Advocate.com ca s-a pregatit pentru implinirea acestui vis cu 6 luni in urma. A avut insa confirmarea ca poate sa urce alaturi de Mariah pe scena cu doar 5 minute inainte de inceperea concertului.

"Este un mare fan Mariah Carey. Il iubesc pana cand moartea ne va desparti si ma bucur ca am putut sa-i fac aceasta surpriza", a marturisit Sherman.

Momentul, pe care il poti vedea putin mai jos, a ajuns imediat pe YouTube si a strans 137.000 de vizualizari in doar 5 zile. Se pare ca ce s-a intamplat acolo pe scena, alaturi de diva, va ajunge in doi timpi si trei miscari o poveste romantica foarte apreciata de comunitatea gay.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea