Showbiz

#nick cannon #mariah carey #eminem #rap #pop

Mariah Carey aparata de sot in fata lui Eminem

Nick Cannon este suparat din cauza cantecului lui Eminem "Bagpipes From Baghdad", de pe ultimul album al acestuia. Melodia sugereaza ca Mariah ar fi avut o relatie cu rapperul, informeaza music-news.com.

Nick Cannon a declarat pe blogul sau: "Nu numai ca muzica lui nu a evoluat, insa pare sa fie obsedat de sotia mea".

"Acest barbat a calomniat de nenumarate ori una dintre cele mai influete si importante artiste ale lumii si pe una dintre cele mai apreciate femei, Mariah Carey . Ca de la barbat la barbat, il rog sa ne intalnim si sa discutam ca niste adulti. Aceasta este invitatia mea catre tine, domnule, atunci cand vrei sau ai chef", a mai adaugat Nick Cannon.

Se crede ca Eminem si Mariah Carey s-au intalnit in 2001, insa diva a negat intotdeauna aceasta relatie. In timpul concertelor sale din 2005, Eminem a folosit un mesaj lasat de Mariah Carey pe robotul telefonic. Mesajul era urmatorul: "Am auzit ca te-ai intors la fosta ta sotie. De ce nu vrei sa ma mai vezi? De ce nu ma mai suni?"
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea