Showbiz

#pop #alte-genuri #r&b #mariah carey #muzica #album #compilatie #hit #hero #videoclip

Mariah Carey a filmat un nou clip pentru "Hero"

Mariah Carey a inregistat un nou videoclip pentru binecunoscuta piesa a acesteia, „Hero”. Noul clip nu dispune de o poveste in mod special, acesta fiind compus din cadre cu Mariah in studio, interpretand hit-ul ce a facut-o celebra.

La filmari a fost prezent si cainele artistei, surprins si el in cateva imagini din clip.

„Hero” este o balada compusa si produsa de vedeta pop, Mariah Carey impreuna cu Walter Afanasieff. Single-ul a fost inclus pe albumul „Music Box”, lansat in 1993.

Mariah Carey a reinregistrat aceasta melodie pentru a o include pe compilatia „The Ballads”. Noul disc este o colectie cu cele mai frumoase balade ale artistei, piese ce au consacrat-o si au facut-o cunoscuta pe Mariah Carey in intreaga lume.

Noul album, denumit „The Ballads”, isi va face aparitia pe piata pe 20 ianuarie 2009 , fiind produs de SONY. Alaturi de „Hero”, pe acest disc se vor mai gasi hit-uri celebre ale divei precum „Always Be My Baby”, „One Sweet Day”, „Vision of Love” sau „Dreamlover”

Tot pe acest LP se vor regasi si dueturile cu Whitney Houston , „When You Belive” si Luther Vandross , „Endless Love”.

Pentru Mariah, „The Ballads” nu este prima compilatie din cariera. Aceasta a mai lansat un disc asemanator in 1998, intitulat „#1`s” si in 2001, denumit simplu „ Greatest Hits ”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea