Showbiz

#gemeni #mariah carey #nick cannon

Mariah Carey a aflat sexul gemenilor: va avea baiat si fata!

Mariah Carey si Nick Cannon au dat publicitatii informatii despre sexul gemenilor asteptati in luna aprilie: un baiat si o fata!

Cantareata si sotul ei s-au aratat uimiti deoarece nimeni nu a ghicit pana acum corect sexul gemenilor.

"Chiar inainte sa stim ca sunt gemeni, am incercat sa mentin totul neutru pentru ca nu am vrut sa impun copiilor o identitate prea repede. Au fost concursuri pe Twitter despre sexul gemenilor si zvonuri despre doi baieti sau doua fete , dar nimeni nu a ghicit adevarul", a declarat Mariah Carey, citata de Femalefirst.co.uk.

Sotul cantaretei, Nick Cannon, nu a oferit nicio informatie in plus, explicand ca isi lasa sotia sa vorbeasca despre asta, atunci cand este pregatita.

"Este un subiect sensibil pentru ca nu vrei sa spui prea mult prea devreme. Daca sotia mea spune ca e adevarat, atunci asa este", a declarat Cannon.

Sotul lui Mariah Carey a mai spus ca el si cantareata pregatesc nume deosebite pentru gemeni, insa nu foarte bizare, cum ar fi "Carburetor".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea