Showbiz

#populara #maria dragomiroiu #tunsoare #par #catalin maruta #happy hour

Maria Dragomiroiu s-a tuns!

Cantareata de muzica populara , maria dragomiroiu s-a tuns in direct la emisiunea lui Catalin Maruta, Happy Hour de la Pro TV.

In editia de marti a emisiunii Happy Hour, Maria Dragomiroiu a aparut cu o tunsoare scurta , cu breton. "Am facut-o! Nu-mi vine sa cred. Sunt trista, ma doare inima dar ce pot sa mai fac?", a declarat artista.

Cantareata nu s-a mai tuns din clasa a cincea si este pentru prima oara cand se lasa pe mana stilistilor. Tot in emisiunea lui Maruta, Petrica Matu Stoian si-a ras mustata, iar acum a venit si randul Mariei Dragomiroiu sa renunte la celebra podoaba capilara. Dupa ce Catalin i-a tuns cativa centrimetri din par, artista s-a lasat pe mana stilistilor care i-au schimbat infatisarea.

Totul a fost insa o farsa pusa la cale de echipa de la Happy Hour, Maria Dragomiroiu purtand o peruca. Artista a mai spus ca a fost intotdeauna mandra de parul sau lung si este de parere ca feminitatea unei femei este data si de podoaba capilara.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea