Showbiz

#pop #lansare #album #bucuria de a canta #margareta paslaru #1 noiembrie 2008 #sala radio

Margareta Paslaru isi lanseaza CD-ul “Bucuria de a canta”

 
margareta paslaru isi invita fanii la lansarea noului sau album, intitulat “ Bucuria de a canta ”. Evenimentul este prilejuit de aniversarea celor 80 de ani ai Radiodifuziunii Romane.

Lansarea va va avea loc pe 1 noiembrie la Sala Radio din Bucuresti, incepand cu ora 13.00. Cu aceasta ocazie, Margareta Paslaru va oferi si o sesiune de autografe pentru fanii sai.

“Bucuria de a canta” reuneste melodii preferate ale diferitelor generatii de ascultatori. Sunt incluse slagare premiate la Festivalul Mamaia si Tokyo, compozitii proprii inspirate de versurile poetilor, creatii in premiera pe CD - inregistrate sub bagheta marelui dirijor si compozitor Sile Dinicu.

CD-ul contine 24 de piese printre care "Seri la malul marii", "Melodiile dragostei", "Tigara", "Da!", "Sentimente", "Pasiunea", "Nu", "Scrisoare de dor", " Tare-am fost", " Poezia clipelor", precum si tema filmului "Veronica".


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea