Showbiz

#orasel #america #oras #workprint #lansare #premiera #wolverine #origins #x men

Marele Wolverine va fi lansat intr-un mic orasel din SUA

Un mic orasel din America va avea sansa de a gazdui prima proiectie a filmului X-Men Origins: Wolverine . Orasul va fi selectat in urma unui concurs online, scrie FemaleFirst.

Orasul care va castiga cele mai multe voturi online va fi gazda vedetei filmului Hugh Jackman si a colegilor sai de pe platourile de filmare.

Fanii sunt rugati sa viziteze site-ul oficial al filmului si sa voteze orasul in care vor sa aiba loc premiera filmului – dupa cum este si normal, oraselul cu cele mai multe voturi va castiga competitia.

Interpretul personajului Wolverine, actorul Hugh Jackman, crede ca este o idee minunata: “Filmul este pentru fani… iar eu cred ca acesta este cel mai frumos mod prin care le poti multumi pentru sustinere. Sper doar ca vom ajunge intr-un loc in care nu am mai fost niciodata.”

Premiera filmului X-Men Origins: Wolverine este programata pe 27 aprilie 2009, iar orasul castigator va fi anuntat pe 20 aprilie.

Saptamana trecuta, internetul a fost zguduit de aparitia unei copii brute ( workprint ) a filmului cu o luna inaintea lansarii oficiale.

Desi initial fusese luata drept o pacaleala de 1 aprilie, cei de la 20th Century Fox au confirmat ca o copie bruta a filmului a fost furata si postata ilegal pe internet marti seara, 31 martie.

Urmareste trailerul filmului X-Men Origins: Wolverine

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea