Showbiz

#marcel pavel #best of #album #lansare #pop

Marcel Pavel isi lanseaza Best of-ul pe 18 decembrie

Fanii muzicii usoare romanesti au parte si in aceasta saptamana de o lansare. Dupa ce vineri seara Elena Carstea si-a lansat primul Best of din cariera, este randul lui Marcel Pavel sa vina in fata publicului cu un disc ce contine cele mai indragite hituri lansate pana acum.

Lansarea albumului “Best of Marcel Pavel – frumoasa mea”  va avea loc vineri, 18 decembrie, ora 18.30, la Esplanada Cora Pantelimon din Bucuresti.

“A fost foarte greu sa fac selectia celor 20 de piese, dar am tinut cont de preferintele publicului si bineinteles ca nu putea sa lipseasca melodia 'Frumoasa mea'. Daca dupa ce veti asculta acest album veti ramane cu amintiri placute, inseamna ca am reusit sa va cunosc sufletul”, a declarat Marcel Pavel.

“Best of Marcel Pavel - Frumoasa mea” este cel cel de-al saselea material discografic lansat de Marcel Pavel in cei aproape zece ani de cariera.
 
Urmareste mai jos videoclipul melodiei "Frumoasa mea", piesa cu care Marcel Pavel cunostea succesul in 2000:
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea