Showbiz

#rock

Maraton rock la Arenele Romane

Astazi are loc mega-concertul trupei Queensryche la Bucuresti. Evenimentul se va desfasura in Arenele Romane, incepand cu ora 20.00 si va tine mai bine de 3 ore. Spectacolul face parte din turneul european "European Operation: Mindcrime Parts I and II".

Concertul de la Bucuresti, teatru combinat cu muzica de calitate

Trupa va sustine pentru ultima data acest spectacol conceput pentru a celebra 20 de ani de la lansarea primului album "Operation Mindcrime", semnat Queensryche.

Recitalul este o productie americana in care teatrul este combinat cu muzica progressive metal intr-un show- gigant de peste 3 ore. Astfel, fanii romani vor putea asista la o adevarata piesa de teatru in care vor face cunostiinta cu Dr.X, Sister Mary si Nicky, personaje in care se desfasoara intraga actiune "Operation Mindcrime".

Pretul unui bilet este de 100 lei

Biletele pot fi achizitonate online de pe ticketpoint.ro, myticket.ro, eventim.ro bilete.ro precum si din reteaua magazinelor Diverta, pretul unui bilet fiind de 100 lei.

Queensryche este o formatie de heavy metal / progressive metal originara din Statele Unite. Trupa a luat nastere in 1981 si a scos pana acum 10 albume de studio si un EP.

Queensryche a vanduta pana in prezent peste 20 milioane de albume in intreaga lume, incluzand peste 11 milioane de albume si video-uri doar in Statele Unite.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea