Showbiz

#mandinga #show #premiera #tuborg green fest

Mandinga - show in premiera la Tuborg Green Fest

tuborg green fest este unul dintre cele mai asteptate evenimente muzicale ale acestui sezon si este deja cunoscut faptul ca in weekendul 4-6 septembrie, in Parcul Izvor din capitala vor avea loc concerte cu adevarat valoroase.

Ultima trupa invitata pe lista celor care vor concerta in Parcul Izvor este Mandinga.

“Tuborg Green Fest inseamna muzica buna si noi am fost invitati. O sa fie o nebunie de concert pe care il pregatim de ceva vreme in studio. Ne motiveaza foarte mult sa cantam cu asa nume mari. Ne-am dori sa fie cat mai multe evenimente de acest gen in Romania , unde publicul sa poata compara si descoperi muzica de afara si pe cea autohtona. Sa o inteleaga si sa o evalueze“, marturisesc membrii trupei.

Mandinga va pune in scena foarte multe surprize in seara de 6 septembrie si isi asteapta toti fanii sa le fie alaturi pentru a se bucura de spectacol. Va fi un show total cu lumini, recuzita, un moment special oferit de cele doua dansatoare ale trupei, solouri inedite si un live “ca la carte”.

Printre trupele si artistii care vor lua cu asalt scena de la Tuborg Green Fest in primul weekend din septembrie, se numara Guano Apes , Chicane , The Crystal Method , Sensor, Vama Veche, si Stefan Banica Jr.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea