Showbiz

#alte-genuri #salsa #mandinga #concert #sala palatului

Mandinga prezinta istoria muzicii salsa la Sala Palatului

Mandinga, pregateste un cadou special fanilor in luna martisorului: “ Historia de un amor ”- “Povestea unei iubiri”- cel mai romantic spectacol al anului.
 
Conceput sub forma unei piese de teatru muzical, spectacolul “Historia de un amor” va fi o premiera pentru publicul roman, un melanj de muzica si dans ce urmareste istoria muzicii salsa din Cuba pana in Balcani. Show-ul va avea loc pe 21 martie 2010 la Sala Palatului din Bucuresti, informeaza Emagic, organizatorii evenimentului.
 
Informatii despre bilete, precum si mai multe detalii despre acest spectacol urmeaza a fi anuntate in perioada urmatoare.

Cu o cariera muzicala ce insumeaza aproape un deceniu de aparitii live, Mandinga s-a remarcat pe piata autohtona printr-o viziune inovatoare asupra muzicii, membrii trupei fiind promotorii stilului balkan salsa, stil ce imbina ritmurile latino cu elemente ale folclorului balcanic.
 
Trupa a colaborat cu unele dintre cele mai cunoscute nume din industria muzicala de profil, avand totodata sansa de a canta in deschiderea concertelor unor artisti internationali precum Bryan AdamsRafaga, Manolito Simonet y su Trabucco, Bamboleo, Mercado Negro sau Live From Buena Vista – The Havana Lounge .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea