Showbiz

#alte-genuri #salsa #mandinga #lansare #single #perdoname #balada

Mandinga a prins gustul baladelor

Trupa Mandinga pare sa fi prins gustul baladelor. Dupa succesul obtinut cu " Donde ", prima balada lansata pe single, grupul isi incearca norocul cu " Perdoname ", un single care merge pe aceeasi directie muzicala.

Single-ul va putea fi ascultat integral, duminica, 29 noiembrie, dupa ora 14.30, in cadrul emisiunii “Miss Romandria” (Antena 1) prezentata de catre Mihaela Radulescu.

"Este o piesa mult mai puternica decat "Donde". Avem incredere deplina in aceasta melodie si suntem convinsi ca o sa prinda chiar mai bine decat ultimul nostru single", declara trupa. 
 
Mandinga este una dintre cele mai apreciate trupe live din Romania. Formatia activeaza din decembrie 2002 si a concertat, cu mare succes, in toate orasele importante din tara.
 
De asemenea, a fost invitata sa concerteze in Bulgaria, Germania, Serbia, Polonia, Cuba. Grupul are la activ patru albume, cel mai recent fiind “Donde”, disc lansat in toamna anului trecut .
 
Urmareste mai jos videoclipul piesei "Donde", prima balada lansata ca single de Mandinga:
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea