Showbiz

#michael jackson #katherine jackson #chirurgie estetica

Mama lui Michael Jackson: "Cred ca era dependent de chirurgia estetica"

Mama lui Michael Jackson , Katherine Jackson, a dezvaluit detalii despre dependenta fiului ei de chirurgia estetica intr-un interviu cu Oprah .

Dupa mai multe discutii cu fiul ei, mama lui Jackson a incercat chiar sa discute cu chirurgul estetician al fiului ei, pe care l-a rugat sa nu-l mai opereze.

Michael Jackson a recunoscut ca si-a operat nasul doar de doua ori, insa mama lui spune ca megastarul a suferit mai multe interventii.

"A facut mai mult de doua operatii, dar ii era rusine sa recunoasca... Avea nasul prea mic, era cat o scobitoare la un moment dat", a spus katherine jackson, citatat de acesshowbiz.com.

Katherine a incercat sa-l convinga pe Michael Jackson sa renunte la operatiile estetice, insa nu a avut succes.

"Am auzit ca oamenii pot deveni dependenti de chirurgia estetica si cred ca asta i s-a intamplat si lui. I-am spus Destul. De ce mai continui?", a declarat mama artistului.

Disperata, Katherine Jackson a apelat chiar la chirurgul estetician care il opera pe artist.

"Am vorbit si cu chirurgul estetician si i-am spus Daca mai vine si iti cere sa-i mai operezi nasul, spune-i ca l-ai operat, dar nu-i mai face nimic", a mai spus Katherine.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea